VinkitSoita 044 3211407 tai ota yhteyttä meihin tästä:

Yhteydenottopyyntö

MiL-Pilke Oy vastaanotti 28.11. INNOSUOMI 2011 kunniamaininnan

an image Katso 2m 53s video: Teloilla Saimaalla

Katso video Ammattilehti Koneviesti testasi MiL-Kärryn.

Lue juttuReilu 5 minuutin video MiL-Kärry Savotalla on julkaistu.

Katso videoMiL-Kärryn esite on ladattavissa nettisivuilta.

Lue esite


an image


Videot avautuvat klikkaamalla tekstin oikealla puolella olevaa kuvaa.1. MiL-Kärry savotalla   (5m34s / 149 MB)

Video esittelee kärryn toimintaa talvella käytännön metsätöissä. Kärryllä korjaat turvallisesti ja omaa selkääsi ja metsääsi säästäen sekä kustannustehokkaasti tuulenkaadot, siemenpuut, ylispuut, konkelot sekä polttopuu- ja hankintahakkuut.

2. Teloilla Saimaalla   (2m52s / 80 MB)

Video esittelee kärryn toimintaa telamönkijän perässä talvella 80 cm lumihangessa. Näet myös kärryn käyttöä vinssaamisen apuna. Telamönkijöitä varten kärryyn on saatavana jatkopala aisaan. Kärryllä korjaat turvallisesti ja omaa selkääsi ja metsääsi säästäen sekä kustannustehokkaasti järeät tukit jäiden yli sahattaviksi.

3. MiL-Kärry ja MiL-Renki testissä   (5m36s / 155 MB)

Videolla näet kärryt kytkettynä kuljetusta varten, sekä ajoa tyhjänä sekä kuormattuna tasaisella ja maastossa. Kärryillä voit ajaa puita ympäri vuoden. Kärryillä korjaat turvallisesti ja omaa selkääsi säästäen sekä kustannustehokkaasti tuulenkaadot, siemenpuut, ylispuut, konkelot sekä polttopuu- ja hankintahakkuut.

4. Roiskeita tehokaksikosta   (HD / 1m20s / 58 MB)

Videolla ajetaan sohjossa tyhjänä ja kaksi läpimärkää pylvästä kuormana. Näet kärryt kytkettynä kuljetusta varten, sekä ajoa tyhjänä sekä kuormattuna tasaisella ja haastavassa maastossa. Kärryillä voit ajaa puita ympäri vuoden. Kärryillä korjaat turvallisesti ja omaa selkääsi säästäen sekä kustannustehokkaasti tuulenkaadot, siemenpuut, ylispuut, konkelot sekä polttopuu- ja hankintahakkuut.

5. MiL-Renki vinssauksessa, konkeloiden kaadossa ja sahauksessa   (HD / 2m56s / 127 MB)

MiL-Renki yksinkin on yllättävän monikäyttöinen työkalu. Näet kärryn käyttöä erilaisissa tehtävissä helpottamassa puiden käsittelyä.

6. Konkeloiden kaadossa   (HD / 3m35s / 155 MB)

Onko sahasi jäänyt kiinni konkeloon? Konkeloiden kaato on yksi vaarallisimmista töistä. MiL-Kärry ja MiL-Renki ovat molemmat tekemässä konkeloiden kaadosta aiempaa turvallisempaa ja helpompaa.

7. Kuormaus ja kuorman purku   (HD / 9m32s / 422 MB)

Opetusvideo siitä kuinka MiL-Kärry ja Renki kuormataan ja kuinka kuorma perillä puretaan kärryistä.